SMART Craiova

”Jessi dăruiește” – a doua ediție a campaniei dedicată familiilor nevoiașe din Craiova

Să ajuți o familie nevoiașă, să aduci zâmbetul pe chipul unui copil în prag de sărbători, să dedici timp și energie pentru organizarea unei campanii umanitare sunt doar câteva gesturi nobile pe care fiecare din noi ar trebui să le facem.


Dacă în iarnă, soții Calancea, Iuliana și Nicolai, au fost Moș Crăciun pentru zeci de copii, iată că și acum, în preajma sărbătorilor Pascale impresionează din nou prin implicarea lor în viața socială a orașului. 12 familii care trăiesc din ajutorul social din care cresc 42 de micuți vor avea sărbători îmbelșugate datorită acestor tineri și al sponsorilor care au răspuns pozitiv campaniei ”Jessi dăruiește”.

Alături de soții Calancea la evenimentul organizat astăzi a fost prezentă și Ionica Neamțu, mama fotbalistului craiovean care a plecat mult prea tânăr dintre noi, Cristi Neamțu.

Mulțumesc din suflet că cineva se mai gândește și la Cristi, mulțumesc din suflet organizatorilor și tuturor celor care nu l-ați uitat. Un Paște fericit cu sănătate! M-aș bucura să văd mai des astfel de evenimente la Craiova. Sunt emoționată că cineva vrea să ajute copiii nevoiași. Eu cred că și Cristi ar fi făcut asemenea evenimente dacă trăia. Iubea foarte mult copiii, fotbalul și suporterii. Iubea toată Craiova”

a spus mama fotbalistului.

Soții Calancea împreună cu fetița lor Jessica nu se vor opri însă aici cu astfel de evenimente caritabile. Nu au uitat de unde au plecat, nu au uitat cât de greu este să reușești:

În ajunul Sărbărtorilor Pascale suntem mai aproape de îngeri, iar unul dintre ei este Cristi Neamțu. Eu cunosc povestea lui chiar de la mama sa pe care mi-am dorit foarte mult să o avem aproape în această zi emoționantă. Iubesc foarte mult copiii și mi-am propus de când eram mică să fac lucruri de acest gen. Îmi doresc să ne extindem nu doar pe plan local, ci și național și internațional. Vreau să construiesc o tradiție cu Jessi dăruiește. Ne-am stabilit de foarte mult în Craiova, iubim foarte mult orașul, iubim foarte mult oamenii de aici și din acest motiv vrem să fim aproape ori de câte ori avem ocazia familiilor aflate în nevoie”

a spus Iuliana.

Nicolai i-a fost alături soției în această campanie. Alături de ei au venit și sponsori precum: NPG Craiova, Selgros Craiova, Douglas România, Joma România, Grădinița TEDY BEAR Craiova, Pizzeria Praz Vegas, Primăria Municipiului Craiova, Direcția de Asistență Socială Craiova, La Cișmea Mârșani, Sandu Goaga, Firu Aurel, Claudia Dobre.

Doresc tuturor sănătate, sărbători fericite”A șteptăm cât mai multe persoane alături de noi la acest gen de evenimente. Vrem să fiom alături de persoane aflate în nevoie nu doar de marile sărbători ale anului, ci ori de câte ori au nevoie”

a spus Nicolai, portarul CS Universității Craiova.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite