SMART Craiova

Sute de craioveni și-au cumpărat deja bilet pentru meciul cu Kastamonu Belediyesi Gsk

Sute de craioveni s-au strâns în această dimineață la Sala Polivalentă din Craiova pentru a-și cumpăra bilete pentru meciul retur cu Kastamonu Belediyesi Gsk.


Două dintre jucătoarele echipei de handbal, Cristina Zamfir și Andreea Rădoi, au vândut primele bilete suporterilor prezenți la casa de bilete.

Sunt impresionată și în același timp emoționată să văd atâția oameni strânși la casa de bilete care așteaptă să cumpere bilete pentru meciul de sâmbătă. Nu pot decât să le mulțumesc și să le spun că vom da tot ceea ce putem pentru a reuși sâmbătă, calificarea. Sunt convinsă că se vor epuiza biletele, este o fericire pentru noi să vedem că atât de mulți oameni ne iubesc și ne susțin. Avem mari speranțe, calificarea se va juca aici. O să fie foarte greu, echipa din Turcia este una puternică, nu întâmplător au ajuns în semifinal, însă noi avem avantajul acestor suporteri minunați. Sunt convinsă că iubitorii sportului ar umple pentru un eveniment sportiv de o asemenea amploare o sală cu 10.000, chiar 15.000 de locuri”

a spus Cristina Zamfir.

Sper ca în decursul zilei de azi să se vândă toate biletele pentru meciul de sâmbătă. Sunt atât de mulți oameni care așteaptă să ia bilete, este emoționant să știm că am reușit să aducem această nebunie la Craiova. Foarte mulți oameni vor să ne fie aproape la acest meci, familie, prieteni, suporteri, iubitori ai sportului. Am fost optimistă când am venit la Craiova, însă nu mi-a trecut prin minte că vom ajungea tât de departe, deși îmi doream foarte mult. Am început să am încredere în mine și în echipă, dovadă sunt rezultatele de care ne bucurăm azi. Mă bucur că am putut să facem atât de mult pentru oraș, să creștem o echipă. Vreau să mulțumesc tuturor pentru că ne-au susținut să ajungem aici. Ne crește inima când vedem câtă lume ne susține, câtă lume are încredere în noi. Vom juca cu o echipă puternică, o echipă ”rea”, însă avem norocul să avem suporterii de partea noastră. Am încredere în echipă, în antrenor, în întregul staff”

a spus Andreea Rădoi.

Meciul SCM Craiova – Kastamonu este programat sâmbătă, de la ora 18:00.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite