SMART Craiova

Crosul Olteniei – duminică, pe aleile Parcului Romanescu

Craiovenii sunt așteptați duminică, 15 aprilie, în Parcul Nicolae Romanescu, la Crosul Olteniei. Evenimentul sportiv se adresează persoanelor de toate vârstele.

Astfel, cursa PRO este destinată persoanelor cu vârstă de peste 16 ani. Acestea va trebui să alerge pe o lungime de 7,2 km , două ture de parc. Startul și finish-ul vor avea loc în zona FOIȘOR. Cursa FUN este destinată persoanelor cu vârstă de peste 10 ani. Traseul va avea o lungime de 1,6 km, iar startul și finish-ul vor avea loc în zona FOIȘOR. Cursa Family presupune o echipă formată din cel puțin un minor sub cinci ani si unul dintre părinții acestuia. Traseul va avea o lungime de aproximativ 700 m. Distanța se parcurge în alergare sau mers, grupat în familie. Se pot utiliza cărucioare pentru copii. Fiecare familie va primi diplomă de participare, iar fiecare copil va primi medalie. Copiii vor avea posibilitatea să participe la eveniment la secțiunea Cursa Copiilor, destinată celor sub 10 ani. Aceștia se pot înscrie doar cu acordul părinților, prin semnarea declarației de responsabilitate de către aceștia. Traseul va avea aproximativ 700 de metri, va fi marcat și copiii vor fi supravegheați îndeaproape de voluntari, care vor alerga împreună cu ei și vor încerca să prevină accidentele nedorite.

Înregistrarea pentru toate cursele se poate face online pe site-urile competiției: www.djst.ro și www.facebook.com/djstdolj până pe 13 aprilie sau prin înscriere la fața locului la data desfășurării competiției.
Reprezentanţii Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Dolj au susţinut astăzi, 12 aprilie, în Parcul Nicolae Romanescu, o conferinţă de presă premergătoare evenimentului sportiv. La întâlnirea cu reprezentanţii mass media au participat directorul instituţiei Marius Toma şi Mihai Milu, consilier sport, dar şi city managerul Băniei şi preşedintele Asociaţiei Judeţene de Atletism, Sorin Manda. De asemenea, au fost prezenţi şi o parte dintre sponsorii evenimentului sportiv. La conferinţa de presă a luat parte şi cunoscuta atletă Claudia Ştef care şi-a manifestat bucuria faţă de organizarea unei astfel de întreceri sportive care implica şi participarea copiilor alături de părinţi.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite