SMART Craiova

Mii de elevi de gimnaziu prezenți la Târgul Ofertelor Educaționale

Centrul Multifuncţional din Craiova a fost, astăzi, arhiplin. Toate liceele din judeţ au venit şi şi-au prezentat oferta educaţională pentru anul de învăţământ 2018-2019.


Copii, părinţi, cadre didactice din ciclul gimnazial au trecut pe la fiecare stand în parte pentru a afla specializările, numărul de locuri și condițiile de admitere în clasa a IX-a la liceele din județul Dolj.
Pentru elevii din județ, reprezentanții Centrului Județean de Asistență Educațională Dolj vor organiza Caravana Bursei Ofertelor Şcolare. Aceștia vor avea la dispoziție și consilieri psihopedagogi care să le răspundă la întrebări.
Deschiderea oficială a avut loc în prezența reprezentanților Primăriei Municipiului Craiova, Consiliului Județean Dolj și Instituției Prefectului Județului Dolj.

În data de 14 mai 2018 va avea loc Caravana Bursei Ofertei Școlare realizată de Centrul de Resurse și Asistență Educațională Dolj, în următoarele locații: Liceul Tehnologic ”Dimitrie Filișanu” Filiași, Liceul Teoretic ”Ctin Brâncoveanu” Dăbuleni, Liceul Tehnologic ”Horia Vintilă” Segarcea, Liceul Teoretic ”M. Viteazul” Băilești, Liceul Teoretic ”Independența” Calafat și Liceul Teoretic Bechet.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite