SMART Craiova

Maraton de spectacole la Teatrul pentru Copii și Tineret Colibri. Stage Dogs, Zorro și Invitație la joacă, spectacolele de joi, sâmbătă și duminică la Teatrul Colibri

Stagiunea „Colibri. ACTul 2” se va închide în această săptămână cu spectacolul „Stage Dogs”, o producție Teatrul ACT – 20 de ani, care a avut premiera în martie 2018.

Joi, 24 mai, la ora 19:00, Teatrul ACT București prezintă pe scena craioveană spectacolul Stage Dogs, adaptare (după „A life in the theatre“ de David Mamet) și regie Florin Piersic jr., scenografia Tudor Prodan, cu actorii Marcel Iureș și Florin Piersic jr. Biletele pentru acest spectacols-au epuizat încă de la începutul lunii. După o piesă de David Mamet, ”Stage Dogs” este un spectacol în care actorii îşi joacă propria condiţie, cu improvizaţii de jazz între scene. Este prezentată tensiunea dintre două generaţii de actori în culisele unui teatru.

Sâmbătă, 26 mai 2018, ora 18:00 mediază întâlnirea cu Zorro, în spectacolul cu scenariul şi regia de Cristian Mitescu, scenografia Oana Micu și Tiberiu Toitan, coregrafia Ionuț Sergiu Anghel, muzica Alexandru Berehoi, cu actorii: Cosmin Dolea, Geo Dinescu, Marin Fagu, Adriana Ioncu.

Duminică, 27 mai 2018, la ora 11:00 publicul se va bucura de Invitaţie la joacă, alături de vestitul Zdreanţă, spectacol interactiv de și în regia Alexandrei Davidescu, scenografia Eustaţiu Gregorian, coloana sonoră Alin Macovei-Moraru. În distribuție: Iulia Cârstea, Daniel Mirea, Alis Ianoş.

Biletele pentru spectacolele din weekend se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 şi 16:00 – 19:00, iar duminica, în intervalul 10:00 – 13:00.
Preţul unui bilet este de 7 lei sau 10 lei, în funcţie de categoria locului. După ora de începere a spectacolului accesul în sală nu mai este permis.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite