SMART Craiova

Maraton de spectacole pe scenă la Colibri, dar și în aer liber

Se anunță patru zile pline de povești. Maratonul spectacolelor începe joi, 7 iunie, la ora 18:30, când Teatrul Colibri va prezenta în Piața Mihai Viteazu spectacolul De-a capra cu trei iezi, adaptare după Ion Creangă, scenariul şi regia Iulia Cârstea, muzica Alexandru Iosub, cu: Oana Stancu, Rodica Prisăcaru, Alis Ianoș, Iulia Cârstea, Daniel Mirea, Emanuel Popescu. Spectacolul este parte din programul Zilei Municipiului Craiova – ediția a XXII-a, eveniment organizat de Primăria și Consiliul Local Municipal Craiova.

Vineri, 8 iunie 2018, la ora 11:00, jocurile copilăriei anilor ’90, ca De-a v-ați ascunselea, Mațele Încurcate sau Țările ocupă scena la Colibri, în spectacolul În față la O12, care se adresează copiilor de peste 10 ani și la care accesul în sală este liber.

Spectacolul În față la O12, de Oana Răsuceanu, cu: Adina Lucaciu, Irina Velcescu, Andrei Barbu, Rareș Florin Stoica, este o producție a Asociației Culturale pentru Educație prin Artă. Decorul și costumele sunt realizate de Anca Lazăr, iar producător este Eugen Matei Lumezianu. Spectacolul se construiește în jurul a patru copii care își petrec vacanța de vară în fața blocului O 12, pe una din străzile unui cartier din București și inventează și reinventează jocurile copilăriei anilor ’90. În față la O12 a ajuns la Craiova în cadrul unui turneu național, proiect finanțat de AFCN – Administrația Fondului Cultural Național.

Sâmbătă, 9 iunie 2018, la ora 18:00 copiii se vor bucura la Colibri de musicalul Vrăjitorul din Oz, spectacol adaptare după L. Frank Baum, cu scenariul şi regia de Cristian Mitescu, scenografia Eugenia Tărăşescu – Jianu, muzica Alexandru Berehoi, coregrafia Ionuţ Sergiu Anghel, care îi are în distribuție pe actorii: Mugur Prisăcaru, Alis Ianoş, Cosmin Dolea, Emanuel Popescu, Daniel Mirea, Ionica Dobrescu, Rodica Prisăcaru, Adriana Ioncu, Alla Cebotari.

Duminică, 10 iunie 2018, la ora 11:00 este programat spectacolul Gogoașa și Năzdrăvanul Petrișor, adaptare după povești populare rusești, scenariul și regia Alla Cebotari, pe care o regăsim și în distribuție alături de actorii Emanuel Popescu și Daniel Mirea. Scenografia este semnată de Iulieia Goanță, iar muzica de Alin Macovei – Moraru.

Preţ bilet pentru spectacolele din week-end: 7 lei sau 10 lei, în funcţie de categoria locului. Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 şi 16:00 – 19:00, iar duminica, în intervalul 10:00 – 13:00.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite