SMART Craiova

Gala Erasmus Student Network Craiova, la Universitatea din Craiova

Universitatea din Craiova, Departamentul de Relaţii Internaţionale, în parteneriat cu Erasmus Student Network Craiova (ESN Craiova), organizează miercuri, 13 iunie 2018, cea de-a VIII-a ediție a Galei ESN Craiova. Evenimentul va avea loc la Amfiteatrul Drăgan, sala 444, din Clădirea centrală a universităţii, etajul 2.

În cadrul evenimentului, studenţii străini care beneficiază de o mobilitate în cadrul programului Erasmus+ vor fi premiaţi pentru implicarea activă în proiectele desfăşurate la Universitatea din Craiova, precum şi pentru participarea la evenimentele organizate de ESN Craiova şi Departamentul de Relaţii Internaţionale.

Vor fi premiaţi membrii activi ESN Craiova pentru motivaţia şi implicarea în organizarea activităţilor ESN precum şi partenerii şi sponosorii care au fost un sprijin de-a lungul timpului.

Universitatea din Craiova găzduieşte zeci de studenţi, care sunt veniţi prin Programul Erasmus+, dar şi pe baza acordului interinstituţional pe care Universitatea din Craiova îl are semnat cu mai multe universităţi din afara spaţiului comunitar cum ar fi: Mexic, India, China, Kazahstan.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite