SMART Craiova

Abonamente RAT gratuite pentru pensionarii cu venituri mici

RAT SRL anunță publicul interesat că, începând cu luna august 2018, pensionarii cu un venit din pensie mai mic de 1350 lei/luna sau cei cu vârsta de peste 70 ani, beneficiari de abonamente gratuite pe mijloacele de transport ale RAT SRL din municipiul Craiova, și care expiră la data de 31 iulie 2018, conform HCL295/26.07.2018, sunt rugați să se prezinte la orice casă de bilete și abonamente pentru achiziția acestora.
Abonamentele vor putea fi ridicate, începând cu luna august 2018, de la orice casă de bilete și abonamente a RAT SRL, pe baza actului de indentitate în original și copie a cuponului de pensie din luna iunie sau iulie 2018, în original și copie, și a vechiului abonament.
Abonamentele eliberate astfel, vor fi valabile pe o perioadă de un an, de la emiterea lor.
Abonamentul gratuit îsi pierde valabilitatea în condițiile în care valoarea pensiei depășește 1350 Lei/lună și în cazul pensionarilor sub 70 de ani sau dacă pensionarii își schimbă domiciliul din municipiul Craiova în orice altă localitate.
RAT SRL roagă călătorii beneficiari, să ridice aceste abonamente din zona în care locuiesc, pentru a nu crea aglomerație la casele de bilete și abonamente RAT SRL Craiova.

Persoanele care nu mai dețin abonamentul vechi, se vor prezenta la casieria centrală de abonamente, din Calea Bucuresti Bl.17A parter.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite