SMART Craiova

Echipa feminină de handbal SCM Craiova și-a aflat adversarele din grupele EHF Cup

În urma tragerii la sorți a grupelor Cupei EHF, SCM Craiova a fost repartizată în grupa D, alături de HC Podravka – Croația, Super Amara Bera Bera – Spania și Nykobing Falster Handbold – Danemarca.

”Este o grupa echilibrată, toate echipele fiind apropiate ca valoare. Avem nevoie ca toate jucătoarele să fie sănătoase, dar și de câteva întăriri în rândul echipei. Nykobing este una dintre favoritele la calificare. Avem nevoie de minim trei victorii, dar in același timp, contează foarte mult fiecare gol marcat sau primit”,

a declarat Bogdan Burcea, antrenorul echipei SCM Craiova.

La sediul Federației Europene de Handbal a avut loc joi, 22 noiembrie, tragerea la sorți pentru grupele Cupei EHF la handbal feminin. SCM Craiova, câștigătoarea competiției în ediţia precedentă, a fost repartizată în urna a doua valorică.

Astfel, confom tragerii la sorți, formația craioveană va face parte din grupa D , alături de echipele Podravka Koprivnica, Super Amara Bera Bera și Nykobing Falster Handbold .
Primele meciuri sunt programate în perioada 5-6 ianuarie 2019, iar ultimele partide din grupe vor avea loc între 9-10 februarie 2019.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite