SMART Craiova

(Foto): Primul meci, prima victorie în grupele EHF! Bogdan Burcea: „Nu ne este frică de nici un adversar”

Echipa craioveană de handbal feminin a debutat în această seară, în primul meci din 2019, alături de aproximativ 4.000 de spectatori. Craiova a învins la șase goluri diferenţă echipa daneză Nykobing Falster, formaţia de pe locul 2 în campionatul nordic, cea care acum o săptămână a câştigat Cupa Danemarcei.


Fără principalele două marcatoare, Cristina Zamfir şi Ana Maria Ţicu, accidentate, echipa craioveană a reușit să se impună fără mari probleme în fața danezelor. Un rol decisiv l-a avut și portarul echipei craiovene, bulgăroaica Ekaterina Djukeva, care a avut 15 intervenţii salvatoare.


În ciuda rezultatului, a fost un meci foarte greu și foarte disputat. Echipele nordice sunt educate să lupte până în ultimele secunde ale meciurilor. Este un lucru pe care îl facem și noi. Încercăm să ne apărăm reputația, statutul pe care ni l-am câștigat până în acest moment. Sunt fericit că am reușit să mulțumim în primul rând acest public minunat care ne-a îmbrățișat. La fiecare meci ne prezentăm cu dorința de a umple Sala Polivalentă cu suporteri, să mulțumim oltenii noștri și să apărăm cu demnitate handbalul românesc. Deținerea titlului ne-a adus un plus de respect atât la nivel național cât și european. Este clar că ceea ce am realizat anul trecut a motivat și alte echipe să investească mult mai mult. Nu ne-a fost frică de acest meci și nu ne este frică de nici un adversar. Ne respectăm fiecare adversar și încercăm să ne ridicăm la nivelul lor iar dacă acest lucru ne aduce victoria suntem cu atât mai bucuroși. Pot spune că am făcut minuni, în special apărarea”,

a declarat Bogdan Burcea, antrenorul echipei craiovene.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite