SMART Craiova

Social Impact Award, competiție cu premii de 5000 de euro pentru idei de afaceri sociale, vine în Craiova!

S-a lansat cea de-a opta ediție a Social Impact Award România, o competiție internațională care susține tinerii profesioniști, studenții și elevii care vor să devină antreprenori sociali. Tinerii între 14 și 30 de ani care își doresc să schimbe probleme sociale curente într-un mod inovator sunt așteptați să aplice până pe 17 mai.

Pe 18 martie, cu sprijinul JCI Craiova si ARTI, Social Impact Award vine în Craiova. Echipa Social Impact Award organizează un workshop de “Idea Generation”, în amfiteatrul Colegiului Național Elena Cuza, începând cu ora 16:30. Participarea la acest eveniment este gratuită.

Workshop-ul se adresează tinerilor între 14 și 30 de ani care:

➡ Sunt în căutare de idei de proiecte prin care să creeze impact social
➡ Vor să cunoască alți tineri care au interese similare
➡ Vor să descopere instrumente utile în dezvoltarea și testarea ideilor lor
➡ Vor să descopere cum pot câștiga în cadrul Social Impact Award România unul dintre cele 3 premii de 1500 €, mentorat, conectare, sau șansa de a participa la SIA International Summit din Kiev, Ucraina.

Pe lângă participarea la workshop, te poți înscrie oricând până pe 17 mai cu ideea ta în competiția SIA. După definitivarea workshop-urilor în țară și primirea aplicațiilor, juriul va selecta 15 idei de proiecte care vor intra într-o etapă de dezvoltare și incubare a ideilor pe parcursul verii. Juriul este format din experți, printre care se află și partenerii Social Impact Award România: Raluca Cocuz, Specialist în Sustenabilitate @ Enel România și Nicoleta Deliu, @BCR. Perioada de incubare vine cu resursele necesare, astfel încât tinerii să își dezvolte ideea mai departe. Incubarea oferă acces la:
● sesiuni individuale de mentoring;
● metode și instrumente de lucru specifice antreprenoriatului social;
● o comunitate de tineri antreprenori sociali;
● suport în înțelegerea priorităților și în acționarea în direcția lor.

Pe 3 octombrie, juriul format din experți în antreprenoriat social va acorda trei premii de 1500 de euro, la care se adaugă premiul de popularitate în valoare de 500 de euro, desemnat prin votul comunitățiii și burse de participare la Social Impact Award International Summit, din noiembrie, în Kiev, Ucraina.

Participă la workshop şi vei fi ghidat în generarea ideilor cu impact de către echipa Social Impact Award, îţi vei creşte şansele de a fi câştigătorul unuia dintre cele 3 premii de 1500 de euro sau a celor trei invitaţii la SIA Summit din Kiev.

Aplică cu ideea ta la Social Impact Award 2019 folosind platforma de înscriere proiecte apply.socialimpactaward.ro. Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul Social Impact Award, pagina de Facebook Social Impact Award si Instagram @sia_romania.

Workshopul Idea Generation – Social Impact Award #Craiova este realizat cu susținerea JCI Craiova, Colegiul Național Elena Cuza, Asociația Română a Tinerilor cu Inițiativă.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite