SMART Craiova

Voluntarii ACCES Oltenia au împărțit răvașe de fericire! Locul de întâlnire: 5 TO GO Craiova

ACCES OLTENIA a celebrat astăzi, 20 martie, Ziua Internațională a Fericirii prin desfășurarea evenimentului „Dăruim cu iubire un răvaș de fericire”, în parteneriat cu 5 TO GO Craiova.

Voluntarele ACCES Oltenia au pregătit răvașe de fericire pe care le-au dăruit celor care au trecut pragul cafenelei 5 TO GO.

Avem voluntari extrem de talentați pe care ne-am gândit să îi implicăm în acest eveniment. Totul a pornit de la faptul că foarte puțini oameni știu că pe 20 martie este Ziua Internațională a Fericirii. Astfel, voluntarii noștri au dăruit mesaje caligrafice, personalizate, fiecărui client care a intrat astăzi la 5 TO GO Craiova, între orele 10:00 – 12:00 și 16:00 – 18:00. Scopul evenimentului este de a transmite oamenilor că fericirea vine din lucruri mărunte! Ne-am dorim să facem unui necunoscut, ziua mai frumoasă”,

au spus reprezentanții ACCES Oltenia.

Pe 28 iunie 2012, Adunarea Generală a ONU a stabilit ca Ziua Internațională a Fericirii să fie sărbătorită pe 20 martie.

În anul 2005 a apărut primul index global al fericirii. Acesta a fost creat de către International Institute of Management, o instituție din Statele Unite ale Americii. Anul 2006 a marcat lansării conceptului Genuine Progress Index(GPI), care avea ca scop măsurarea și a bunăstării, și a fericirii.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite