SMART Craiova

În această seară, Gică Craioveanu prezent în cinematografele craiovene, la lansarea comediei ”Faci sau taci”

De Ziua Olteniei, internaționalul Gică Craioveanu, poate fi urmărit într-o ipostază cu totul nouă, cea de actor. A venit special, din Spania, la Craiova, pentru acest eveniment. Gică Craioveanu va fi prezent în sala de cinema.

În această seară, la cinematografele din Craiova se lansează comedia ”Faci sau taci” în care ambasadorul oltenilor în întreaga lume, Gică Craioveanu, joacă alături de campioana olimpică Sandra Izbașa, Monica Bârlădeanu, Augustin Viziru, Levent Sali, Cătălin Cazacu, Codin Maticiuc, Diana Dumitrescu, Horia Brenciu, comediantul Micutzu.

M-a sunat într-o seară Iura (Iura Luncașu, n.r.) spunându-mi că i-au plăcut foarte mult reclamele pe care le-am făcut la Digi și m-a întrebat dacă aș vrea să joc într-un film. Am spus de ce nu…Aveam un pic de experiență cu reclamele pe care le-am făcut de-a lungul timpului, participările la emisiuni de televiziune și de radio, însă experiența de pe platoul din filmare a fost cu totul aparte. Am avut emoții foarte mari.. În film vorbesc în spaniolă, pentru că vezi domne sunt procuror fiscal, șef în Spania și vin în România pentru trafic de carne vie… La început mi-a fost greu, în prima zi am avut emoții foarte mari, trac, eu nu-s actor, sunt fotbalist. Nu am avut eu trac pe stadioane pline de oameni, însă am avut trac în fața a două camere, deși toată viața am stat în vizorul camerelor de filmat. Mi-a plăcut, a fost o experiență minunată, o atmosferă foarte frumoasă”,

a spus Gică Craioveanu.

Cu câteva ore înainte de premiera filmului ”Faci sau taci!” la Craiova, Gică Craioveanu a acceptat să acorde echipei Smart Craiova un interviu altfel, de suflet, un interviu despre copilărie, părinți, fotbal, Universitatea Craiova, regrete, aspirații…Interviul va fi publicat zilele următoare pe smartcraiova.ro.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite