SMART Craiova

Vino să descoperi Suprizele Iepurasului de Paşte în Centrul Comercial Auchan Craioviţa!

În data de 23 aprilie, Centrul Comercial Auchan Crioviţa a pregătit un program de surprize dedicate copiilor, începând cu ora 17.00. Acţiunea are şi o latură umanitară, ce îşi propune să susţină participarea a 16 copii cu boli grave intr-o tabără de vară în zona Bratovoieşti.

Pentru că Sărbătorile Pascale se apropie, iepuraşul s-a gândit să le pregătească şi anul acesta surprize celor mici. Centrul Comercial Auchan Craioviţa organizează un nou eveniment pentru copii. Astfel, marţi, 23 aprilie, de la ora 17.00, copiii sunt aşteptaţi la o serie de ateliere creative, unde sunt încurajaţi să îşi folosească imaginaţia şi îndemânarea pentru a crea cele mai frumoase decoraţiuni pentru masa de sărbători. La eveniment sunt invitaţi să participe copii cu vârste între 5 şi 12 ani, iar pentru ca succesul să fie garantat, organizatorii au pregătit un mini candy bar şi concursuri cu premii.

Copiii vor în permanenţă să îşi se expime creativitatea şi îndemânarea iar noi le dăm această posibilitate într-un cadru organizat, unde au şansa să petreacă timp de calitate alături de alţi prichindei. Este o mare bucurie să-i vedem cum îşi dau toată silinţa să realizeze lucrurile propuse, cât de captivaţi şi fericiţi sunt, în tot acest proces creativ. Lansăm noi provocări şi pe 23 aprilie, cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paşte când îi aşteptăm pe cei mici cu numeroase surprize: trebuie doar să-şi dorească să participe şi să se distreze!”,

Ramona Mironeasa, coordonator atelier.

În cadrul acestui eveniment vom sprijini şi Tabăra Bucuriei, un proiect iniţiat de Asociaţia Bucurie pentru viaţă, ce are drept scop construirea unei tabere unde se vor organiza tabere pentru copiii cu afectiuni oncologice şi alte boli grave. Această tabără le oferă şansa de a se juca, de a lega prietenii şi de a se bucura, pentru a le da puterea şi speranţa să meargă mai departe cu curaj şi optimism. Îi încurajăm, astfel, pe părinţii care doresc, să susţină prin donaţii organizarea acestei tabere. Voluntarii Asociatiei Bucurie pentru viaţă ni se vor alatura evenimentului. Detalii despre acest proiect puteţi vedea pe www.bucuriepentruviata.ro.

Centrul Comercial Auchan Craioviţa are drept scop animarea comunităţii în care activează şi menirea de a fi un centru comercial sociabil. Centrul comercial este parte integrantă din viaţa oamenilor, inima comunităţii din care face parte. Centrul este locul care îi aduce împreună şi îi ajută să creeze legături cu cei din jurul lor.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite