SMART Craiova

Donați o carte! Împreună putem înființa un ”Colț de bibliotecă” în școlile doljene

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” organizează joi, 9 mai 2019, începând cu ora 14:30, în sala „Marin Sorescu”, prima acțiune a proiectului „Un cititor, o carte”.

În cadrul întâlnirii, mai mulți elevi de la școlile gimnaziale din Crușeț, județul Gorj, însoțiți de profesorii coordonatori Tatiana Blendea și Eleonora Popa, respectiv Vulpeni, județul Olt, dar și de la Liceul Tehnologic „Alexandru Macedonski” din localitatea Melinești, județul Dolj, vor dona cărți, culegeri și materiale specifice bibliografiei școlare pentru clasele I-VIII.

Acțiunea se încadrează în seria de activități ale proiectului „Un cititor, o carte”. Scopul proiectului constă în înființarea unui „Colț de bibliotecă” în școlile județului Dolj, în mod deosebit în unitățile de învățământ care deservesc comunitățile defavorizate.

Cărțile, culegerile și orice alte materiale specifice bibliografiei școlare pentru ciclurile primar și gimnazial pot fi donate la Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” în perioada 8 aprilie 2019 – 31 decembrie 2019. Pentru mai multe detalii despre proiect, pentru colaborări și orice alte informații și detalii, vă invităm să apelați numărul de telefon 0251532267, interior 110.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite