SMART Craiova

Zâmbetul unui copil, iubirea care vindecă! Târgul Jucăriilor – evenimentul așteptat în fiecare an de cei mici

Este atât de simplu să faci un copil fericit! Îl aduci în mijlocul jucăriilor și orice tristețe dispare. Și când în joc intră și actori ai Teatrului pentru Copii și Tineret, succesul este garantat.


De cinci ani, sute de copii își dau întâlnire la Centrul Misionar-Educativ al Parohiei Oota – Craiova la Târgul Jucăriilor. Donează jucării, donează bani pentru acordarea de burse elevilor cu rezultate deosebite la învățătură aflați în situații speciale, iar din acest an și pentru susținerea activităților de recreere terapeutică desfășurate de Asociația Bucurie pentru Viață în folosul copiilor cu afecțiuni oncologice și pleacă acasă cu amintiri frumoase, două ore petrecute în aer liber, și o jucărie sau mai multe de la târg. Iar, mai presus de orice cu o lecție învățată despre empatie, dăruire, fericire, respect, iubire necondiționată.

Curtea Parohiei Oota a fost duminică 19 mai neîncăpătoare pentru sutele de copii, părinți, bunici veniți la Târgul Jucăriilor. Un eveniment perfect cu toate ingredientele mulțumirii unui copil: desene pe asfalt, scenete interactive alături de actorii Geo Dinescu și Marin Fagu. Nu au lipsit nici demonstrațiile celor mai frumoase rase de câini, dar nici demonstrațiile pompierilor prezenți la fiecare eveniment.

Și cum nu există petrecere perfectă fără o surpriza ”dulce” atât de iubită de cei mici, în acest an la târgul jucăriilor a fost adusă o mașină de făcut vată pe băț. Din bețele rămase după ce copiii au devorat zahărul au fost confecționate moriști.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite