SMART Craiova

Teatrul Colibri, la final de Stagiune, cu personaje de poveste și noi provocări pentru Festivalul Puppets Occupy Street

Spectacolele „Gogoașa și Năzdrăvanul Petrișor“ și „Invitație la joacă“ animă week-end-ul care închide stagiunea la Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova.

Gogoașa și Năzdrăvanul Petrișor își dau întâlnire cu publicul sâmbătă, 15 iunie 2019, la ora 18:00, în spectacolul adaptare după povești populare rusești, cu scenariul și regia semnate de Alla Cebotari, pe care o regăsim și în distribuție alături de actorii Emanuel Popescu și Daniel Mirea. Scenografia este creată de Iulia Goanță, iar muzica de Alin Macovei – Moraru.

Duminică, 16 iunie 2019, ora 11:00 este rezervată pentru Invitație la joacă, un spectacol vesel, interactiv, cu vestitul Zdreanţă, de şi în regia Alexandrei Davidescu, scenografia Eustaţiu Gregorian, coloana sonoră Alin Macovei – Moraru, cu actorii Iulia Cârstea, Daniel Mirea, Alis Ianoş.

Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 şi 16:00 – 19:00, iar duminica în intervalul 10:00 – 13:00.

Finalul stagiunii nu înseamnă și vacanță pentru Teatrul Colibri, ci motoare turate pentru ediția REvolution, cea cu numărul 6, a Festivalului Puppets Occupy Street, care se va desfășura ca în fiecare an în perioada 25 august – 1 septembrie. Și această ediție va transforma străzile Craiovei, timp de 8 zile, în scene pentru diversitatea, provocările și curiozitățile acestui univers fascinant pe care festivalul îl promovează: arta animației.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite