SMART Craiova

Vești bune pentru părinți! Lista grădinițelor din Craiova care rămân deschise și vara

Părinții care nu au cine să își lase copiii de vârstă preșcolară pe perioada vacanței de vară trebuie să știe că Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Dolj a publicat lista cu grădinițele care vor rămâne deschise în lunile iulie și august.

Grădinițele cu program prelungit funcționează, prin rotație. În luna iulie vor fi deschise 14 grădinițe, iar în luna august 12.

Grădiniţa „Traian Demetrescu“ din Craiova, are în luna iulie, dar şi în august deschisă structura Grădiniţa „Căsuţa Piticilor“. Grădiniţa cu program prelungit „Elena Farago“ va fi deschisă şi în luna iulie, dar şi în august. La fel şi Grădiniţa cu Program Prelungit „Ion Creangă“.

În luna iulie vor fi deschise următoarele unități de învățământ preșcolar: Grădiniţa „Sfânta Lucia“, Grădiniţa „Nicolae Romanescu“, Grădiniţa „Sfânta Ana“, Grădiniţa „Căsuţa Fermecată“, Grădiniţa „Eden“, Grădiniţa „Căsuţa cu Poveşti“, Grădiniţa „Curcubeul Copiilor“, Grădiniţa „Castelul Fermecat“, Grădiniţa „Floare Albastră“, Grădiniţa „Pheonix“, Grădinița ”Ion Creangă” şi Grădiniţa „Tudor Vladimirescu“.

program-functionare-gradinite-vara-2019

Pentru luna august, cele mai multe grădinițe au încheiat protocoale de colaborare cu alte unități de învățământ preșcolar pentru preluarea copiilor. Preşcolarii de la Grădiniţa „Nicolae Romanescu“ şi cei de la Grădiniţa „Sfânta Ana“ vor merge la Grădiniţa „Otilia Cazimir“ din Craiova; preșcolarii de la Grădiniţa „Căsuţa cu Poveşti“ și Grădiniţa „Curcubeul Copilăriei“ sunt așteptați la Grădinița ”Voiniceii” în luna august.

Lista completă cu grădinițele deschise în luna august este următoarea: Grădinița ”Căsuța Piticilor”, ”Elena Farago”, ”Petrache Poenaru”, ”Otilia Cazimir”, ”Paradisul Copiilor”, ”Dumbrava Minunată”, ”Voiniceii”, ”Pinocchio”, ”Piticot”, ”Floarea Soarelui”, ”Ion Creangă”, ”Tudor Vladimirescu”.

Fiecare unitate de învățământ care va fi deschisă pe perioada verii a stabilit propriul program și cum se va asigura mâncarea copiilor.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite