SMART Craiova

PONTON Slatina. Locul în care găsiți nectarul zeilor, ca în iubita Elada. Cafea cu gust de LIBERTATE

Vechea și iubita Elada… Mare, soare, vacanță. Libertate. Cafea, frappe autentic grecesc la tine acasă, deliciosul Greek Iced Coffe, Freddo Esspreso, Freddo Capuccino, frappe cu înghețată, ciocolată rece, limonadă cu multă gheață și castraveți, fresh-uri din portocale sau grapefruit, iar la ceas de seară câteva shot-uri împreună cu prietenii. La PONTON. PONTON Slatina.

Un colț din Grecia în 20 de metri pătrați. Un spațiu perfect, amenajat cu mult gust și stil și iubire. Paula Rățulescu este designerul craiovean care a adus Grecia pe strada A.I. Cuza, nr. 11, în Slatina. Și în care timp de câteva minute revezi și retrăiești amintiri atât de dragi din Halkidiki, Lefkada, Corfu, Rhodos, Santorini, Zakynthos. Amintiri rămase în suflet și reînviate odată ce urci pe scării, la Ponton. Marca, logoul, conceptul au fost realizate cu mult stil de Răzvan Mic.

Un spațiu rămas liber, scos la închiriere. Așa a pornit totul.

”Suntem distribuitorii cafelei Filicori Zechini în Oltenia, iar dorința noastră a fost să deschidem o cafenea ”to go”, o cafenea super friendly în care să vii să te simți super bine, să te simți degajat, să uiți de griji, să zâmbești, să te bucuri, să pleci cu un alt fel de ”vibe”. Indiferent dacă plouă, ninge, e caniculă sau ai o zi proastă. Chiar dacă n-ai prea mulți bani în buzunar, scoți într-o astfel de zi, cinci lei din buzunar să îți iei o cafea de la băieții ăștia tineri care zâmbesc și servesc cafea de calitate. Fiecare din noi a venit cu câte o idee. De exemplu am vrut să punem o barcă pe tavan, însă nu aveam suficient spațiu și atunci am mers la o arhitectă extrem de talentată care ne-a pus toate ideile într-un proiect, și a făcut din 20 de metri pe care îi avem un colț din Grecia”,

au povestit tinerii care au adus cafeaua grecească la Ponton, în Slatina.

Răzvan, Neacșu, Adi și Bogdan. Sunt cei patru tineri cool care vă oferă cafeaua cu gust de Grecia. Răzvan are experiență în prepararea produselor, a lucrat în Grecia pentru o perioadă chiar în acest domeniu.

Și cum PONTON înseamnă libertate, crearea unor legături strânse între oameni, clienții vor fi fidelizați cu puncte și tot felul de promoții.

Românii iubesc Grecia, iubesc marea, culorile apusului în Marea Egee, răsăritul soarelui, dar și amintirile dragi. Amintiri ce rămân pe retină și în inimă. Haideți la PONTON să păstrați amintirile până la următoarea vacanță!

Și cum @PONTON Slatina este un loc de poveste, toți clienții sunt invitați să scrie un gând, o trăire, un mesaj, o adresă de instagram pe unul din pereții cafenelei!

Și ca orice poveste frumoasă care trebuie spusă și dusă mai departe, reprezentanții PONTON promit că vor duce acest concept în toată zona Olteniei unde va fi creat un lanț de cafenele cu gust de Elada.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite