SMART Craiova

Street Delivery 2019, în acest weekend la Craiova

Street Delivery revine la Craiova, la început de toamnă, după succesul de anul trecut! De data aceasta, evenimentul se va desfășura sub sloganul „POEZIA E ÎN STRADĂ”.

Street Delivery Craiova 2019 va avea loc între 6 și 8 septembrie, pe strada Mihail Kogălniceanu, după ce, anul trecut, strada Popa Șapcă a devenit locul de întâlnire al craiovenilor pentru un weekend.

A doua ediție Street Delivery Craiova se concentrează pe inspirația scoasă în stradă prin artă, cuvânt, design, arhitectură, prin poeticile cotidianului, geografiile literare și metaforele orașului. Cu acest prilej, strada va redeveni a oamenilor, care vor avea parte de ateliere, concerte, proiecții de filme, dezbateri, recitaluri de poezie și multe alte surprize. Nu vor lipsi nici activitățile interactive, mâncarea bună și atmosfera relaxată cu care craiovenii deja s-au obișnuit.

Street Delivery este un manifest urban care are loc pe străzile din România și este cunoscut și ca fiind cel mai influent eveniment de responsabilitate civică de la noi din țară. Fondat în București în 2006 de către Fundația Cărturești și de Ordinul Arhitecților din România, conceptul a fost adoptat de-a lungul timpului în nouă orașe din România, Craiova alăturându-se listei în anul 2018.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite