SMART Craiova

Teatrul Colibri prezintă Puiul de Om din Cartea Junglei la festivaluri în Arad și Timișoara

Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova onorează și anul acesta invitațiile la festivalurile internaționale de animație organizate de teatrele „Ioan Slavici“ – Trupa Marionete din Arad și „Merlin“ din Timișoara.

Puiul de Om din Cartea Junglei este spectacolul Teatrului Colibri inclus în programul ediției cu numărul 20 a Festivalului Internațional de Teatru de Animație „EuroMarionete“ Arad (2 octombrie) și al celei de-a patra ediții a Festivalului Internațional de Animație „Sub bagheta lui Merlin“ Timișoara (3 octombrie).

Spectacolul Puiul de Om din Cartea Junglei este adaptare după Rudyard Kipling, cu scenariul, regia și scenografia semnate de Geo Dinescu și Marin Fagu, muzica și video proiecția Marin Fagu, pictură păpuși Mihai Birtu, pictură decoruri Iulia Goanță, voci: Radu Popa, Ioana și Andrei Popescu, Laura Pumnea. În distribuție: Geo Dinescu, Marin Fagu, Emanuel Popescu și Robert Iovan.

Scenă cu scenă, spectacolul „Puiul de Om din Cartea Junglei“ povestește dinamic și ritmat, cu emoție și curiozitate, aventurile lui Mowgli în junglă. În haita lupilor sau lângă pantera cea înțeleaptă își trăiește frumos copilăria, cu năzdrăvănii și peripeții, învățând ce e bine și ce e rău, fără să știe că toate acestea aveau să-i fie de folos în viață, printre oameni.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite