SMART Craiova

O zi specială. Ucenicii atelierelor de creație, de 1 Decembrie, pe scena Colibri

Zeci de copii însoțiți de părinți, frați, bunici au petrecut ziua de 1 Decembrie la Teatrul pentru copii si tineret Colibri, din Craiova.

Timp de aproximativ trei ore, ucenicii atelierelor de creație care s-au desfășurat la teatru, în perioada octombrie-decembrie, au dovedit publicului măiestria descoperită în lumea minunată a teatrului, a poveștilor, a jocurilor, a mânuirii și construcției de păpuși, a teatrului de umbre. Sala a vibrat de emoțiile copiilor, a celor care-i însoțeau, dar și a celor care i-au ghidat pe acest tărâm frumos de poveste.


De la copii de numai doi ani până la adolescenți, Teatrul Colibri a oferit ateliere de creație deosebite: Dincolo de poveste (coord. Rodica Prisăcaru), Primul pas pe scenă (coord. Alis Ianoş), Improvizăm și ne distrăm (coord. Robert Iovan), Jocul de-a joaca (coord. Oana Stancu), Puzzle Factory și Creatorul de păpuși (coord. Adriana Teodorescu), Poveștile copilăriei, Construim cu bucurie şi Lumea piticilor (coord. Laura Pumnea), Teatru senzorial, Cine sunt eu și Dincolo de mască (coord. Geo Dinescu), Teatru de umbre (coord. Marin Fagu), Video blogger Colibri (coord. Marin Fagu, Geo Dinescu).
S-au jucat, au dansat, au interpretat, au realizat păpuși, le-au mânuit, au făcut video blog, au scris articole în Gazeta teatrului, au descoperit toți pașii parcurși pentru punerea în scenă a unui spectacol de copii, au descoperit lumea minunată de după cortină. O familie a ucenicilor, actorilor și păpușilor.


În acest an, Fabrica de povești electroColibri împlinește șase ani de când turează motoarele în atelierele de creație, timp în care mii de copii i-au fost pe rând ucenici.
Pentru cei care doresc să se înscrie la atelierele de la Colibri, următoarea serie se va face în perioada 13 – 23 ianuarie 2020.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite