SMART Craiova

Pieţele din Craiova rămân deschise

SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL ţine să infirme zvonurile apărute în ultimele zile cu privire la o eventuală închidere a pieţelor din municipiul Craiova, în contextul epidemiei de coronavirus.

„Nici la nivel naţional şi nici la nivelul Comitetului Judeţean sau Local pentru Situaţii de Urgenţă nu s-a pus până acum în discuţie o eventuală închidere a pieţelor. Aşadar, pieţele din Craiova rămân deschise. Îi asigurăm pe cetăţeni că am luat toate măsurile de prevenire a răspândirii virusului. S-au dispus măsuri suplimentare de curăţenie şi igienizare în pieţe şi a fost asigurat un stoc suficient de materiale de curăţenie”

,

a declarat Alin Mărăcine, administrator/director general al SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL, societatea care administrează pieţele municipalităţii craiovene.

Pentru a preveni răspândirea virusului Covid-19, în pieţe au fost amplasate dozatoare cu soluţii de dezinfectare, ce pot fi utilizate atât de comercianţi, cât şi de cumpărători. În plus, suprafeţele cu care cetăţenii intră în contact direct – uşi, balustrade, etc. – sunt dezinfectate de mai multe ori pe zi de personalul de curăţenie.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite