SMART Craiova

Șoferii de autobuze nu mai vând bilete!

Începand de vineri, 13 martie, personalul de bord din RAT SRL Craiova nu mai vinde bilete! Accesul pasagerilor în mijloacele de transport în comun nu se va mai face pe ușa din față.

Cetățenii sunt sfătuiți să achiziționeze titluri de călătorie direct de pe aplicatia: https://apps.apple.com/…/app/craiova-transport/id1471489857… sau
https://play.google.com/store/apps/details…, astfel încat să evite contactul cu conducătorii auto, cu alți cetățeni, dar si să limiteze folosirea bancnotelor si a monedelor optând pentru plăți on-line.
De asemenea, se menține vânzarea biletelor și abonamentelor prin caserii. Din acest motiv, craiovenii sunt sfătuiți să achiziționeze un număr suficient de titluri de călătorie pentru a reduce astfel interacțiunea cu alte persoane.

”Având în vedere însă pericolul existent, doresc să mulțumesc tuturor șoferilor, vatmanilor, personalului de întreținere a flotei instituției, casierilor din cadrul RAT Craiova care se află în prima linie pentru a oferi cetățenilor un serviciu esențial, transportul public. Dumneavoastră, dragi colegi, muncitori cu mare responsabilitate și simțul datoriei continuați să vă desfășurați activitatea curentă, conduceți autobuze, tramvaie pentru a asigura craiovenilor și nu numai șansa să se deplaseze. Reamintim tuturor că RAT Craiova a luat toate măsurile necesare pentru dezinfecția tuturor autobuzelor, astfel încât să împiedice răspândirea Covid 19 sau a altor virusuri. Toate mijloacele de transport în comun sunt dezinfectate după fiecare cursă cu substanțe pe bază de clor și alcool și la autobaza RAT, prin nebulizarea unui dezinfectant bio, fără miros, pe bază de peroxid de hidrogen și un complex coloidal de arginți în cantitate redusă”,

a spus Sorin Manda, director RAT Craiova.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite