SMART Craiova

Imperial Servicii Funerare – cele mai înalte standarde de calitate, la prețuri minime!

Imperial Servicii Funerare este firma care oferă servicii funerare în Craiova, Segarcea, dar și în localitățile și județele limitrofe. Seriozitate, profesionalism, promptitudine, calitate, devotament sunt doar câteva din calitățile scrise de-a lungul timpului pe cartea de vizită a angajaților Imperial.

Firma de pompe funebre Imperial Servicii Funerare a reuşit să se impună pe piaţa serviciilor funerare a ultimilor ani. Compania a fost creată cu dorința de a oferi ajutor persoanelor îndurerate.

”Am plecat la drum cu gândul de a oferi sprijin atât din punct de vedere organizatoric, cât și emoțional. De-a lungul timpului ne-am izbit de tot de felul de situații. Din fiecare am învățat, ne-am adaptat, ne-am perfecționat. Suntem mândri de acest lucru și putem spune că suntem profesioniști în ceea ce oferim. Noi oferim clienților noștri toate serviciile care presupun decesul unei persoane, din momentul anunțării decesului și până la momentul pomenirii”,

au menționat reprezentanții Imperial Servicii Funerare.

Serviciile funerare sunt o modalitate de a ne lua rămas bun de la o persoană care nu se mai află printre noi. Cu respect, respectând durerea familiei îndoliate.

Imperial Funerare oferă servicii de înaltă calitate la cele mai mici prețuri. Calitatea este garantată de o experiență de peste 12 ani. Firma asigură servicii atât în Craiova, cât și în Segarcea, unde funcționează magazinele și restaurantele, cât și în restul județelor limitrofe.

”Serviciile puse la dispoziție de către noi pornesc de la momentul constatării decesului de către medic. Punem la dispoziție procesul de îmbălsămare, toaletare, transport funerar, închiriere catafalc, parastas. Suntem alături de familie pentru a ajuta cu toată operațiunea necesară în vederea realizării pomenii sau a parastasului în cele mai bune împrejurări și cu produse de calitate respectând obiceiurile. La cerere, oferim o gamă largă de construcții și monumente funerare la prețuri avantajoase. Inscripțiile sculptate sunt efectuate să reziste în timp, să își păstreze valoarea. Indiferent de preferințe, acestea pot fi personalizate la cerere conform dorințelor clientului. Un monument funerar reprezintă până la urmă simbolul eternității și este singura punte care ne leagă cu cei trecuți în lumea de dincolo. Toate serviciile sunt personalizate dorințelor clientului”,

au completat reprezentanții Imperial Servicii Funerare.

Imperial Servicii Funerare vine și în sprijinul familiilor care își pierd pe cineva drag în afara granițelor țării asigurând toate serviciile aferente transportului internațional.

Clienții pot contacta reprezentanții Imperial Servicii Funerare la numărul de telefon: 0724 461 600! Adresele Imperial Servicii Funerare sunt: Craiova – Strada Nicolae Romanescu, nr. 86, iar în Segarcea – Strada Unirii.
Imperial Servicii Funerare este alături de dumneavoastră în momentele grele pricinuite de pierderea unei persoane dragi pentru a va ajuta să puteți aranja întreg evenimentul funerar așa cum vă doriți!

”Viața e un grabnic drum spre neființă!” – Dante Alighieri.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite