SMART Craiova

Șase artiști, sculptori din întreaga țară, vor realiza bănci unicat pentru Craiova

Parcul Tineretului din Craiova va găzdui timp de o săptămână, în perioada 8-14 iunie, ediția a III-a a proiectului cultural „Story Wood Cut”. Tema din acest an este una de actualitate și anume: „Atitudini măsurate”, temă inspirată din această perioadă de pandemie când distanțarea socială a devenit esențială.


Șase artiști veniți din toate zonele țării vor lucra timp de o săptămână, în lemn industrial, cu drujba, cele mai inedite creații de mobilier urban ce vor îmbogăți Craiova.

Anul trecut artiștii au oferit produse culturale de care ne bucurăm în fiecare zi, ce sunt expuse în Hanul Doctorului. Și ediția din acest an este dedicată mobilierului urban, creațiilor de interes public, care vor avea destinație tot Hanul Doctorului sub forma unor băncuțe create astfel să respecte distanțarea socială”,

a spus Remus Vlăsceanu, managerul Casei de Cultură ”Traian Demetrescu”.


Artiștii invitați din acest an sunt: Viorel RĂDĂCINĂ, Adrian VOICAN, Irinel ROȘOGA, Gabriel RIZEA, Ioan UNGUR, Gabriel PĂTRAȘC.
Începând de miercuri, bucățile de lemn vor prinde contur. Craiovenii care doresc să vadă întreg procesul de creație sunt așteptați în Parcul Tineretului, zonă de agrement și promenadă a Municipiului Craiova. Cei șase sculptori din întreaga țară vor realiza live în Parcul Tineretului din Craiova, opere de creație – mobilier urban, bănci deosebite cu diverse teme.

Povestea lemnului continuă. Băncuțe cu personaje de poveste, la „Story Wood Cut”


Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite