SMART Craiova

Începe sesiunea de toamnă a admiterii la Universitatea din Craiova. Sute de locuri la buget

A început a doua sesiune de admitere la Universitatea din Craiova. Cel mai mare centru universitar din sud-vestul României, Universitatea din Craiova pune la dispoziţie studenţilor în această toamnă 347 locuri la licență-buget și 135 locuri-buget la master. La taxă, candidaţii pot opta pentru unul dintre cele 1609 de locuri cu taxă la licenţă şi 1241 locuri cu taxă la master.

Universitatea din Craiova oferă posibilitatea pregătirii în 95 de programe de licență și 85 de programe de master, repartizate pe șase domenii fundamentale de ierarhizare existente în acest moment la nivel național. Şi oferta educațională pentru formare continuă este substanțială, incluzând 36 de programe postuniversitare și 13 programe de conversie.

Universitatea din Craiova oferă şi programe de studii universitare la formele de învăţământ cu frecvenţă redusă (IFR) şi/sau la distanţă (ID), având acreditate programele de învăţământ respective la forma de învăţământ cu frecvenţă.

Studenţii Universităţii din Craiova au la dispoziţie o infrastructură de pregătire şi cercetare de ultimă generaţie, precum și parteneriate extrem de solide cu mediul socio-economic şi cu cel academic internaţional – Universitatea din Craiova este partener academic strategic pentru mai bine de 250 de universităţi din lume.
Admiterea se desfăşoară exclusiv online. Tutorialul pentru înscriere poate fi urmărit aici.

Candidaţii pot obţine toate informaţiile pe site-ul www.ucv.ro, la secţiunea ADMITERE, dar şi pe paginile de socializare ale Ucv şi ale facultăţilor.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite