SMART Craiova

La Universitatea din Craiova, studiile universitare de licență și master, activitățile didactice se vor desfășura on-line

Pentru studii universitare de licență și master, activitățile didactice se vor desfășura on-line, cu excepția anumitor activități (cursuri practice, lucrări practice, proiecte) care se pot desfășura „față în față”, cu respectarea normelor de prevenire a răspândirii infestării cu virusul SARS-CoV-2, stabilite de Ordinul comun al Ministerului Educației și Cercetării și Ministerului Sănătății, cu nr. 5487/1494/2020 pentru aprobarea măsurilor de organizare a activității în cadrul unităților instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2.

Activitățile „față în față” vor fi organizate modular, în ultimele 3 săptămâni ale fiecărui semestru, conform unui grafic întocmit de către directorul de departament (pe baza unei analize a responsabililor de discipline) după aprobarea Consiliului Facultății și Consiliului de Administrație al Universității din Craiova.

Pentru studii universitare de doctorat, activitățile didactice pentru anul I se vor desfășura on-line, iar studenții doctoranzi din anii II și III vor desfășura activitățile de cercetare conform planului individual de pregătire.

În funcție de situația epidemiologică la nivel național și de eventualele recomandări ale MEC, MS sau DSP Dolj, această modalitate de desfășurare a activității didactice poate fi modificată după aprobarea în Senatul universitar.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite