SMART Craiova

Aurelia Filip și Daniela Barbu sunt viceprimarii municipiului Craiova

Aurelia Filip și Daniela Barbu, de la PSD Dolj, sunt viceprimarii municipiului Craiova, în urma votului din ședința Consiliului Local Craiova de astăzi, 18 noiembrie.

Craiova are, astfel, o conducere feminină.

”Totdeauna am susținut femeile în politică. Sunt corecte, muncitoare, dedicate, competitive. De această dată, mă bucur că la conducerea Primăriei Municipiului Craiova, la sfârșit de 2020, se află iată femei: Lia Olguța Vasilescu – primar, Dana Barbu și Aurelia Filip – viceprimari.
Pe Aurelia Filip o cunosc craiovenii, a parcurs toate etapele profesionale, a fost un bun director al RAADPFL Craiova, lucru vizibil prin tot ceea ce a realizat împreună cu Olguța Vasilescu: parcurile, Grădina Botanică, fața frumoasă a orașului, implicit prin tot ceea ce ține de mobilier urban și curățenie zone verzi.
Parcursul profesional al Danei Barbu este impresionant. Cu experiență în administrație, a ocupat funcții importante ca secretar de stat, președinte al ANOFM, joburi aflate în slujba cetățeanului.
În următorii patru ani, această echipă extraordinară se va implica în dezvoltarea și înfrumusețarea orașului, ele sunt cele care vor avea grijă ca în Craiova să predomine ordinea, disciplina, corectitudinea, transparența în cheltuirea banilor publici.
Formarea acestei echipe, chiar de ziua soției mele, este cadoul cel mai frumos pe care îl putea primi. La fel și pentru Dana Barbu care și ea este născută pe 18 noiembrie.
La mulți ani și succes!
Felicitări, stimate doamne! Am încredere în voi și știu că nu veți dezamăgi craiovenii!”,

a spus Claudiu Manda, președinte PSD Dolj, pe pagina oficială.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite