SMART Craiova

Eliza Peța – „Continuăm încă patru ani din legislativul țării” (P)

În ultimii patru ani am lucrat, dezbătut și votat împreună cu colegii mei din PSD din Parlamentul României proiecte extrem de importante pentru români. Vin în fața dumneavoastră cu propunerea de a continua aceste proiecte pentru încă patru ani din legislativul țării.

Cel mai recent mandat a fost unul de referință pentru români având în vedere guvernarea PSD – până la un punct – , care a cuprins proiecte deosebit de valoroase. Amintesc aici de mărirea alocațiilor, a pensiilor conform legii gândite de PSD, mărirea salariului minim, voucherele pentru persoanele cu dizabilități, legea privind telemunca, impozitarea pensiilor speciale precum și pași importanți pentru Spitalul Regional din Craiova și multe alte inițiative și legi ce au privit în primul rând bunăstarea românilor.

Nu putem uita de legea bullying-ului, de zilele libere plătite pentru părinții care au grijă de copii pe perioada școlilor închise sau de măsurile economice propuse de PSD pentru perioada aceasta stranie pe care o traversăm.

Sper să reușim împreună, cu ajutorul dumneavoastră, să formăm încă o dată o echipă care să pună în practică, la nivel național, doleanțele oamenilor pe care îi reprezentăm.

#SigurantaUnuiTraiMaiBun
#CeaMaiBunaEchipa

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană DOLJ, executat de Danescu Florin-Bogdan I.I, cod AEP 11200020.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite