SMART Craiova

De ce să emigrăm în Canada, în 2021?

LIVIN Immigration Services

Canada intenționează să primească peste 400.000 de imigranți în fiecare an

Ne apropiem cu pași repezi de sfârșitul acestui an, unul extrem de greu la nivel mondial, din cauza pandemiei de Covid-19. Restricțiile impuse pentru prevenirea răspândirii de covid au afectat toate sectoarele de activitate. Virusul a dat peste cap viețile tuturor. Dacă vă gândiți de foarte mult timp la posibilitatea emigrării în Canada și nu ați avut curaj să luați o decizie până în prezent, anul 2021 este ideal pentru a face acest pas. Nu uitați faptul că în Canada, imigranţii au construit căile ferate, au produs revoluţia industrială, au făcut autostrăzi, au ridicat zgârie-norii, au extins industria informatică. În Canada nu veți fi niciodată marginalizat, ci folosit la adevărata dumneavoastră valoare! Odată pășit pe acest tărâm, veți avea un sentiment aparte, unul greu de descris în cuvinte!

Persoane din întreaga lume, indiferent de vârstă continuă să aleagă să trăiască în Canada. Este o țară extrem de frumoasă, extrem de ofertantă, unde puteți avea o viață mai bună, o viață liberă, o viață în care să vă dezvoltați profesional, să puteți călători!
Statisticile arată că la fiecare șase canadieni, unul este născut în afara ţării.

În 2021, Canada are nevoie de imigranţi. Venirea unor noi oameni duce automat la creștere economică, dezvoltare culturală, prosperitate, diversitate. Fiecare nou venit are nevoie de locuință, de mașină pentru a se deplasa, de tot ceea ce presupune traiul unui om, alimente, haine, până la lucruri necesare într-o gospodărie. Odată cu pășirea pe tărâm canadian, prezența unui imigrant aduce venituri. Canada oferă la schimb enorm de multe, iar mai presus de orice: sentimentul libertății, a vieții într-o țară extrem de civilizată, o țară a diversității culturale și rasiale!

Anual, aproximativ 250.000 de noi imigranţi primește an de an, Canada.

Nu uitați că această țară are un potențial deosebit: resurse naturale încă nedescoperite; pământul este ocupat într-o proporţie infimă – o populaţie puţin peste 30 milioane pe o suprafaţă de aproape 10 milioane kmp!

NU stați pe gânduri, Canada are nevoie de forță de muncă pentru a exploata aceste resurse!

Odată cu dreptul de stabilire, primiți toate drepturile ce vă permit să trăiți în Canada: dreptul la muncă, la proprietate, la liberă circulaţie. După trei ani de rezidență permanentă legal, puteți cere cetățenia Canadei. Puteți păstra și cetățenia română.

Pe 30 octombrie, Marco Mendicino, ministrul imigrației, refugiaților și cetățeniei, a prezentat Planul nivelurilor de imigrare 2021-2023. Cotele propuse sunt foarte ambițioase, iar Canada intenționează să primească peste 400.000 de imigranți în fiecare an.

În 2019, 341.180 de rezidenți permanenți au fost admiși în Canada, iar anul acesta nu s-a atins acest număr din cauza pandemiei globale.

2021 este anul dumneavoastră, anul în care puteți începe o viață nouă!

Pentru cei ce is doresc sa emigreze in Canada, LIVIN Immigration Services pune la dispozitie o gama completa de servicii de consultanta.

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite