SMART Craiova

„Donează sânge, salvează vieţi alături de ASCOR”

Asociaţia Studenţilor Creştin – Ortodocşi Români (ASCOR), filiala Craiova şi ASCOR, filiala Târgu Jiu, se alătură campaniei naţionale de donare de sânge organizată de ASCOR Bucureşti, sub genericul “Donează sânge, salvează vieţi alături de ASCOR”. În judeţele Dolj şi Gorj, campania se desfăşoară cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Irineu, Arhiepiscopul Craiovei şi Mitropolitul Olteniei.

În judeţul Gorj, acţiunea va avea loc în data de 2 decembrie, începând cu ora 9.00, la Centrul de Transfuzie Sanguină Târgu Jiu (str. 22 Decembrie 1989, nr.28). Preşedinta ASCOR Târgu Jiu, Georgiana Popescu, face un apel umanitar către toţi cei care au posibilitatea să ajute:

“Îi îndemn pe cei care doresc şi pot, să se fie solidari şi să răspundă acestui apel, care vine într-un context pandemic destul de dificil. În spitale este mare nevoie de sânge şi îi rugăm pe tineri şi pe toţi ceilalţi să fie aproape de cei aflaţi în dificultate, pe patul de spital, donând sânge”,

a declarat Georgiana Popescu, preşedinta ASCOR Târgu Jiu.

La Craiova, acţiunea se va desfăşura la Centrul de Transfuzie Sanguină (str. Tabaci, nr.1, în incinta Spitalului Judeţean de Urgenţă, intrarea dinspre policlinică) în data de 3 decembrie, între orele 8.00 – 12.00.

Preşedinta ASCOR Craiova, Iuliana Pătra, subliniază aceeaşi nevoie de solidaritare şi transmite un mesaj către tineri, în mod deosebit, “să fie alături de cei aflaţi în suferinţă şi să întindă o mână de ajutor, prin aceste fapte bune. Să donezi sânge, în această perioadă, este o faptă bună salvatoare pentru cei din spitale”.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite