SMART Craiova

Dolj: Echipa PSD, cu siguranță cea mai bună alegere!

Duminică, 6 decembrie, este ziua în care românii pun capăt experimentului falimentar al guvernării PNL și pot să înceapă reconstrucția. Garanția că, după acest capitol dezastruos din ultimul an, țara noastră va reveni pe drumul corect o pot oferi doar cei care ne vor reprezenta, în următorul mandat, în Parlamentul României. De aceea, Organizația Județeană a PSD le propune alegătorilor doljeni o echipă a performanței dovedite, pentru care vorbesc faptele.

Structura locurilor eligibile de pe listele pentru Senat și Camera Deputaților reflectă și la alegerile parlamentare din 2020 principii de la care PSD Dolj nu s-a abătut niciodată: o justă reprezentare a femeilor; promovarea oamenilor care au arătat că știu să lucreze ca o echipă unită și să lupte pentru a aduce fondurile necesare dezvoltării județului; un echilibru între exponenții cu remarcabilă experiență și suflul proaspăt al generației tinere.

„PSD înseamnă, în primul rând, performanță, și de aceea veți găsi și de această dată pe listele Organizației Județene Dolj pentru Parlamentul României oameni care au confirmat în domeniile lor, profesioniști incontestabili, care vor ști să reprezinte cu adevărat interesele comunităților locale și să le acorde primarilor tot sprijinul de care au nevoie pentru realizarea principalelor investiții. PSD înseamnă seriozitate și de aceea venim în fața dumneavoastră cu un program de guvernare complet, coerent, cu măsuri și termene certe. PSD înseamnă demnitate și de aceea ne-am asumat să le redăm românilor locurile de muncă pierdute în ultimul an, să le readucem siguranța unor venituri decente și a unui trai bun. Timp de un an, siguranța, demnitatea, speranțele, țara v-au fost confiscate. Dar, de duminică, PSD va reda România românilor!“,

a declarat deputatul european Claudiu Manda, președintele PSD Dolj.

Lideri din administrație pentru Senatul României

La Senat, lista PSD este deschisă de Ion Prioteasa, care timp de 4 mandate a deținut funcția de președinte al Consiliului Județean Dolj. Dincolo de experiența vastă în administrația publică, dincolo de performanțele în accesarea fondurilor europene, Ion Prioteasa a dovedit că știe să reprezinte și județul, și România la cele mai înalte niveluri, fiind pentru 12 ani membru al Comitetului European al Regiunilor.

Îl secondează pe lista pentru Senat Mihail Genoiu, fost viceprimar, primar și, în prezent, administrator public al municipiului Craiova. A demonstrat spirit de echipă, dar și rigurozitate „nemțească“ în dezvoltarea orașului, fiind, așa cum se descrie, adeptul respectării legilor, dar și cel mai aprig contestatar al acestora, atunci când nu servesc intereselor celor mulți. Este hotărât ca, alături de colegi, să-și pună în valoare întreaga experiență acumulată în administrație, în beneficiul comunităților.

„Cred în echipa PSD, avem oameni extrem de bine pregătiți, tineri valoroși, persoane cu experiență care, în Parlamentul României, vor aplica Programul de Guvernare al PSD, ce are în centrul lui cetățeanul! Încheiem un mandat cu realizări importante pentru români: am demarat lucrările la Drumul Expres Pitești – Craiova, am crescut pensiile, salariile, am dublat prestațiile sociale ale persoanelor cu handicap, am scăzut șomajul, am generat o creștere economică de 5 %, ceea ce ne-a plasat pe primul loc în Uniunea Europeană. Vă rog să ieșiți la vot duminică și să susțineți echipa PSD!“,

Lia Olguța Vasilescu, primarul municipiului Craiova.

PSD poartă vocea tinerilor în Parlament

Primul loc pe lista pentru Camera Deputaților este ocupat de Alexandra Presură, care, în pofida tinereții, a confirmat deja în administrație, ca director al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Zona Metropolitană Craiova“ și consilier județean, dar și în forul pentru care candidează, unde timp de un mandat a contribuit la o întreagă serie de proiecte legislative, precum legea salarizării, încurajarea antreprenoriatului, susținerea agriculturii sau inițiative pentru tineret.

Pe poziția secundă, Iulian Badea, economist și antreprenor de succes, este dovada că politica Partidului Social Democrat atrage tot mai mulți tineri, iar PSD rămâne formațiunea care promovează valoarea indiferent de numărul anilor. Deviza sa: „Vin din rândul tinerilor, voi lucra printre tineri, în beneficiul tinerilor!“.

Cunoscuta avocată Laura Vicol candidează pe listele Organizației Județene Dolj pentru Camera Deputaților și spune că a ales PSD deoarece este partidul rămas cel mai aproape de oameni, iar parcursul european al României a fost stabilit și dus la îndeplinire de guvernele acestuia.

Locul al patrulea îi revine unei alte tinere social-democrate care a pornit din administrația locală către Parlamentul României. Eliza Peța-Ștefănescu a condus una dintre cele mai importante regii din subordinea Primăriei Municipiului Craiova, iar în ultimii 4 ani, ca deputat, a lucrat alături de colegii din PSD pentru a implementa și a aduce în actualitate proiecte de lege esențiale pentru cetățeni.

Pe poziția a cincea îl găsim pe Cosmin Durle, un bun cunoscător al necesităților și așteptărilor pe care le au comunitățile locale, prin prisma activității sale de consilier județean și administrator public al municipiului Craiova, dar și al județului Dolj. S-a implicat astfel în derularea unor mari investiții realizate pe plan local și dorește să susțină inițiativele viitoare din calitatea de deputat.

„Avem nevoie de echipe puternice în Parlamentul României, altfel orice proiect poate fi îngreunat. Știu că PSD Dolj a desemnat cei mai buni oameni care să lupte pentru binele județului Dolj, pentru dezvoltarea și modernizarea lui. PSD Dolj trimite la București o echipă care să lupte pentru dumneavoastră: pentru siguranța, sănătatea, educația, bunăstarea, menținerea și crearea de locuri de muncă, pentru infrastructură. Județul Dolj merită cu siguranță să meargă mai departe cu echipa PSD!“,

Cosmin Vasile, Președintele Consiliului Județean Dolj

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană DOLJ, executat de Danescu Florin-Bogdan I.I – www.smartcraiova.ro, cod AEP 11200020

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite