SMART Craiova

Cenușăreasa și Gogoașa și Năzdrăvanul Petrișor, în week-end, la Colibri

Teatrul pentru copii și tineret Colibri își așteaptă cu bucurie publicul, în week-end, la spectacolele Cenușăreasa și Gogoașa și Năzdrăvanul Petrișor.

Sâmbătă, 16 ianuarie 2021, la ora 18:00, este programat spectacolul Cenușăreasa, după Frații Grimm, regia și scenariul Ionica Dobrescu, scenografia Iulia Goanță, muzica Alin Macovei – Moraru, versuri Valentin Dobrescu, cu actorii: Alis Ianoș, Cosmin Dolea, Adriana Ioncu, Geo Dinescu, Oana Stancu, Daniel Mirea, Robert Iovan, Ionica Dobrescu.

Duminică, 17 ianuarie 2021, la ora 11:00 intră în scenă Gogoașa și Năzdrăvanul Petrișor, în spectacolul adaptare după povești populare rusești, scenariul și regia Alla Cebotari, pe care o regăsim și în distribuție alături de actorii Emanuel Popescu și Daniel Mirea. Scenografia este semnată de Iulia Goanță, iar muzica de Alin Macovei – Moraru.

Preţ bilet: 13 lei / pers.Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri: de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 19:00, duminica, între 10:00 – 13:00

Mai multe informații se pot obține la tel.: 0251.412.473, pe www.teatrulcolibri.ro, www.facebook.com/TeatrulColibri.

Reprezentanții Teatrului Colibri reamintesc spectatorilor următoarele: se ocupă doar 30% din capacitatea sălii, numărul maxim admis de persoane fiind de 90; agenția de bilete rămâne închisă 15 minute înainte de începerea spectacolului (sâmbăta, între 17:45 – 18:00, iar duminica, între 10:45 – 11:00);purtarea măștii este obligatorie; accesul în sală se face cu 45 de minute înainte de începerea spectacolului, după măsurarea temperaturii, dezinfectarea mâinilor și efectuarea triajului observațional epidemiologic; se stă doar pe rândurile pare, distanțarea fizică în sală făcându-se și prin păstrarea a 3 scaune libere între spectatori. Un adult poate sta lângă maximum 2 minori; nu se va permite accesul persoanelor simptomatice (tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală modificată), precum și al celor cu temperatura peste 37,3°C; după ora începerii spectacolului accesul în sală nu mai este permis.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite