SMART Craiova

Teatrul Colibri pregătește un nou week-end de poveste! Puiul de Om din Cartea Junglei și Prințul Broască

Spectacolele Puiul de Om din Cartea Junglei și Prințul Broască vor ocupa scena Teatrului Colibri Craiova la sfârșitul acestei săptămâni. Actorii Geo Dinescu, Marin Fagu, Emanuel Popescu, Robert Iovan, Cosmin Dolea, Oana Stancu, Adriana Ioncu, Alis Ianoș își așteaptă cu drag publicul la teatru, pentru o călătorie fascinantă prin lumea poveștilor.

Participarea la spectacole este permisă în maximum 50% din capacitatea sălii, cu purtarea măștii de protecție și doar persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Dovada vaccinării sau trecerii prin boală se va face pe baza certificatului cu cod QR, printat sau în format electronic, ce va fi scanat la intrarea în teatru.
Este permis accesul la spectacole, fără test, copiilor cu vârsta mai mică sau egală cu 12 ani. (Hotărârea C.N.S.U. nr.73/23 septembrie 2021)

Sâmbătă, 09 octombrie 2021, la ora 18:00 este programat spectacolul Puiul de Om din Cartea Junglei, după Rudyard Kipling, scenariul, regia și scenografia Geo Dinescu și Marin Fagu, muzica și video proiecția Marin Fagu, pictură păpuși Mihai Birtu, pictură decoruri Iulia Goanță, voci: Radu Popa, Ioana Popescu, Andrei Popescu, Laura Pumnea. În distribuție regăsim actorii: Geo Dinescu, Marin Fagu, Emanuel Popescu și Robert Iovan.

Duminică, 10 octombrie 2021, la ora 11:00 îl cunoaștem pe Prințul Broască, într-o dramatizare de Veselin Boidev după Frații Grimm, regia Todor Valov, traducerea Vili Nicolov Perveli, scenografia și costumele Stefka Kyuvlieva, păpuși confecționate de Peter Cekunov, Ganka Kirilova și Aurelia Sadovska, cu actorii: Cosmin Dolea, Oana Stancu, Adriana Ioncu, Alis Ianoș.

Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 / 16:00 – 19:00, iar duminica, între 10:00 – 13:00. Preț bilet: 13 lei/pers.

Mai multe informații se pot obține la tel.: 0251.412.473, pe www.teatrulcolibri.ro, www.facebook.com/TeatrulColibri.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite