SMART Craiova

Se modifică timpii de așteptare la semaforul de la intersecția bulevardului Carol I cu bulevardul Calea București

Se modifică timpii de așteptare la semaforul de la intersecția bulevardului Carol I cu bulevardul Calea București.

Întrucât traficul rutier pe Calea București a crescut în mod semnificativ în ultima perioadă, iar timpii semafoarelor nu mai erau corelați realității din teren, Primăria Craiova a propus spre avizare Poliției Rutiere un nou program de funcționare a sistemelor de semaforizare din intersecția Calea București cu Bdul. Carol I.
Urmare obținerii avizului, acest program de funcționare a instalației de semaforizare va intra în probe începând de marți, 19 octombrie, orele 20.00.
Semafoarele de la Universitate nu au cronometru pentru că ele funcționează în sistem de management de trafic, care presupune că o fază se poate prelungi cu mai multe secunde, în funcție de gradul de încărcare din intersecția respectivă.
Reprezentanții Primăriei Craiova solicită conducătorilor auto care tranzitează interesecția respectivă să circule cu atenție, conformându-se reglementărilor de dirijare a traficului instituite prin funcționarea semafoarelor și, de asemenea, pentru buna funcționare a sistemului, să evite staționarea / parcarea autovehiculelor pe partea carosabilă.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite