SMART Craiova

Bucuroși de povești, în week-end la Teatrul Colibri!

Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova mediază, în acest week-end, întâlnirea cu actorii și personajele din spectacolele „Cenușăreasa“ și „Gogoașa și Năzdrăvanul Petrișor“, precum și cu povestea spusă „Cu drag despre vrăjitoare“, în expoziție la Sala Studio.

Sâmbătă, 13 noiembrie 2021, la ora 18:00 este programat spectacolul „Cenușăreasa“, după Frații Grimm, regia și scenariul Ionica Dobrescu, scenografia Iulia Goanță, muzica Alin Macovei – Moraru, versuri Valentin Dobrescu, cu actorii: Alis Ianoș, Cosmin Dolea, Adriana Ioncu, Geo Dinescu, Oana Stancu, Daniel Mirea, Robert Iovan, Ionica Dobrescu.

Duminică, 14 noiembrie 2021, la ora 11:00 intră în scenă „Gogoașa și Năzdrăvanul Petrișor“, în spectacolul adaptare după povești populare rusești, cu scenariul și regia de Alla Cebotari, pe care o regăsim și în distribuție alături de actorii Emanuel Popescu și Daniel Mirea. Scenografia este semnată de Iulia Goanță, iar muzica de Alin Macovei – Moraru.
Până la sfârșitul lunii noiembrie publicul se poate bucura și de expoziția „Cu drag despre vrăjitoare“. Deschisă în Sala Studio, expoziția poate fi vizitată zilnic, în timpul programului agenției de bilete. Intrarea este liberă!

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite