SMART Craiova

Craiova, în clasamentul celor mai frumoase piețe de Crăciun din Europa

Craiova este selectată în clasamentul celor mai frumoase piețe de Crăciun din Europa, realizat de EuropeanBestDestinations.com, fiind singurul oraș din România din acest top.
Cel mai vizitat site web dedicat turismului din Europa, European Best Destinations a anunțat cele mai frumoase destinații de Crăciun pentru 2021 – 2022 și a dat start votării. Călătorii de oriunde pot descoperi și pot vota Craiova ca destinația preferată de Crăciun până pe 10 decembrie 2021 (până la ora 11.59, ora locală Bruxelles). Se poate acorda 1 vot pe zi per adresă IP.

https://www.europeanbestdestinations.com/christmas-markets/

Acum avem ocazia să ne promovăm Craiova și să facem ca vocea noastră să conteze!

De vineri, 26 noiembrie, este o atmosferă feerică în centrul orașului Craiova, unde sărbătorile de iarnă sunt mai frumoase ca oricând. Vizitatorii găsesc de toate: brad împodobit, căsuțe de basm, carusel, patinoar, globuri personalizate, stroh, vată de zahăr sau vin fiert cu scorțișoară. Evenimentele reunite sub umbrela „Lumi magice” sunt menite să aducă un strop de bucurie în sufletele tuturor, la finalul unui an încărcat.

Un punct central al sărbătorii din Craiova îl reprezintă cele 25 de căsuțe pictate ca-n povești din Centrul Vechi și Piața Mihai Viteazul, la care comercianții și artizanii vând produse handmade, preparate specifice Crăciunului, cadouri unicat și bijuterii. Nu lipsesc merele caramelizate, vata de zahăr, turta dulce și ciocolata de casă, apreciate de cumpărători de toate vârstele.

Preparate deosebite există și în Piața William Shakespeare, la zona cu food truck-uri, iar copiii sunt așteptați în Piața Mihai Viteazul unde este deschis patinoarul sau la Atelierul lui Moș Crăciun.

Craiova rămâne în veșminte de sărbătoare până după Anul Nou. Purtarea măștii este obligatorie, iar în zona scenei este nevoie de certificat verde.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite