SMART Craiova

Celebrul bariton Lucio Gallo vine la Craiova

Lucio Gallo face parte din distribuția spectacolului de operă „Il Tabarro”, cea mai recentă premieră a Operei Române Craiova.

Iubitorii muzicii sunt invitați în această săptămână la spectacolul de operă „Il Tabarro” („Mantaua”), încântătoarea compoziție a lui Giacomo Puccini pusă în scenă de regizorul italian Chris Catena.
Spectacolul Operei Române Craiova va avea loc duminică, 12 decembrie 2021, de la ora 18.00, pe scena Cercului Militar.

Lucio Gallo, cap de afiș

Reprezentația se bucură de participarea extraordinară a baritonului italian Lucio Gallo, care va interpreta rolul Michele în tulburătoarea poveste de dragoste petrecută pe canalele Senei.
Lucio Gallo este aplaudat în mod constant de melomani la Royal Opera din Londra, Wiener Staatsoper, Metropolitan Opera din New York, Teatro alla Scala și multe alte teatre lirice prestigioase, fiind unul dintre baritonii importanți ai scenei internaționale de operă, apreciat pentru vocea sa extraordinară, dar și pentru carisma care definește interpretările sale.
Din distribuția spectacolului condus muzical de dirijorul Dumitru Cârciumaru fac parte și artiștii Renata Vari, David Baños (Spania), Francesco Napoleoni (Italia), Dragoș Drăniceanu, Antonela Barnat (București), Petrișor Efrem, Corina Vlada, alături de Orchestra și Corul Operei Române Craiova.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite