SMART Craiova

Junior Motorsport își deschide club la Craiova

Junior MotorSport Craiova, vă invită dumincă, 29.05.2022, în Craiova pe Str. Inginer Emil Marghitu (Parcarea Frigorifer Romanești), începând cu ora 13.00, pentru prezentarea clubului deschis nou la Craiova. Programul va oferi copiilor posibilitatea să parcurgă traseul de slalom pe scaunul de copilot, lângă un copil campion din echipa Junior Motorsport.

Înființat în martie 2021, Junior Motorsport este primul si singurul club de automobilism sportiv dedicat exclusiv copiilor și tinerilor cu vârste între 8 și 18 ani care își doresc să facă corect și cu bugete rezonabile sport cu mașina de competiții.
Clubul este fondat de Georgios Ladopoulos, la rândul său pilot și copilot cu multă experiență în acest domeniu.
Motorsportul este mai mult decât o disciplină sportivă. Deprins de la vârsta la care copiii au aptitudinile necesare pentru a pilota o mașina, motorsportul este mai mult decât atât, îi ajută pe copii să exploreze și să dezvolte abilități considerate benefice pe tot parcursul vieții:
Îi invață pe piloți despre siguranța rutieră, le insuflă copiilor și tinerilor responsabilitatea pentru semeni și mediul înconjurător. Îi învață pe piloți să fie disciplinati și perseverenți pentru a avea rezultatele dorite. Îi introduce în tehnologia din spatele funcționării optime a unei mașini și le poate deschide interesul profesional pentru acest domeniu: inginer, designer, telemetrist, etc.
Sistemul de inițiere și instruire, conceput și dezvoltat de Junior Motorsport sub deviza Fast -Safe – Fun, este unul care aduce un echilibru între joacă și performanță, copiii fiind foarte repede prinși de placerea pilotajului sportiv.
În cadrul programului de pregătire, interacțiunea, atât cu instructorul cât și între ei, este constructivă și le permite elevilor să ajungă la performanțe deosebite într-un timp foarte scurt. Programul include mai multe module și scheme de antrenamente care au drept scop introducerea copiilor, pas cu pas, în secretele pilotajului sportiv pe care le aplică nu numai la competiții ci și în viitor, după ce intră în posesia unui permis de conducere.
Pentru cei care doresc detalii și vor să faca rezervări, pot suna la Junior Motorsport Craiova, telefon 0773.375.567. Detalii pe facebook Junior Motorsport Craiova.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite